Ved å bruke toolpack.no samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler (også kjent som cookies) i din nettleser.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettstedet ønsker å lagre på datamaskinen. Ulike informasjonskapsel har ulike formål. Informasjonskapsel kan bl.a. lagre brukerinnstillinger for et nettsted. Den kan også brukes til å lagre statistikk for et nettsted.

Slik informasjon lagres for å skape bedre tjenester til deg som forbruker, og brukes for eksempel til:

  • Muliggjøre at en tjeneste gjenkjenner enheten og nettleseren din, slik at du ikke trenger å gi tjenesten samme informasjon flere ganger.
  • Gjenkjenne at du allerede har et brukernavn og passord på tjenesten slik at du ikke trenger å oppgi dette på hver side du besøker.
  • Mål hvor mange brukere som benytter seg av en tjeneste, og hvordan tjenesten benyttes. Da kan tjenesten sørge for å optimalisere innhold og kapasitet.

Toolpacks bruk av informasjonskapsler

Toolpack bruker informasjonskapsler for måling av trafikk og tilpasning av innhold. Dette inkluderer måling av effektiviteten av kampanjer, nyhetsbrev og lignende. I tillegg brukes informasjonskapsler fra tid til annen for å lagre progresjon i spørreundersøkelser på toolpack.no

Google Analytics

Google Analytics informasjonskapselen er en førsteparts informasjonskapsel. Den er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataen som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese om hvordan Google samler inn og beskytter data her

Sletting av informasjonskapsler

Du kan lese mer om hvordan du sletter informasjonskapsler i din nettleser på nettvett.no.