– Det er ingen grunn til å forandre på noe vi er fornøyde med. Toolpack leverer gode løsninger til konkurransedyktige priser. Vi kommer helt klart til å be om å få tilbud fra dem igjen når behovet melder seg, sier driftsleder for vann- og avløpsetaten i Holmestrand kommune, Rune Holst.

Han har vært kunde hos Toolpack AS i mer enn 10 år. Før den store kommunesammenslåingen i 2020 jobbet Rune Holst i samme etat i gamle Sande kommune, og der trengte man innredning til arbeidsbilene sine «i ny og ne», som han sier. Etter fintelling kommer han fram til at det er snakk om syv kjøretøy til sammen.

– Det handler om varebiler som Transporter, Caddy, Amarok og biler av den størrelsen.

Knirkefritt samarbeid

Det er snakk om en anselig mengde verktøy og utstyr som folkene i vann- og avløpsetaten må ha med seg i arbeidsbilen, og det er derfor viktig at kjøretøyet er praktisk og hensiktsmessig innredet.

– Vi plukker elementene fra den rikholdige katalogen deres, og ser i samarbeid med dem hvordan vi kan løse innredningen på best mulig måte. Det er en stor fordel for oss at Toolpack holder til Drammen. Den korte avstanden gjør at det er lett for oss å ha kontakt med dem. Samarbeidet har gått helt knirkefritt så langt, og vi kommer helt klart til å be om å få tilbud fra dem igjen når behovet melder seg, sier driftsleder Rune Holst.