Bilinnredning, om oss

Arbeidsdagen kan ofte være både hektisk og utfordrende. Å ha en ryddig arbeidsplass vil hjelpe på å effektivisere og forenkle de daglige arbeidsoppgavene. Vi streber etter å få lage den beste løsningen for deg slik at du kan få full oversikt og får fokusert på det arbeidet som du skal utføre.

ONE STOP

Toolpack er et innovativt og kunnskapsrikt Drammensfirma som produserer og monterer ca. 1700 bilinnredninger hvert år, spesialtilpasset verkstedsbiler, servicebiler og håndverksbiler. Med OneStop tilbyr vi muligheten for komplett ferdig bil med alt fra innredning og kledning til lys og dekor.

Lokalisert midt i logistikk- og transportknutepunktet på bilhavna i Drammen, kan vi levere ferdig servicebiler kostnadseffektivt og med minimal ståtid til hele landet.

FIRMAET

Toolpack AS så dagens lys i 1998. Som et utspring fra den godt etablerte tynnplatebedriften Alfa Stål AS, som ble etablert 1986 av familien Oseberg, ble Toolpack AS en rendyrket innredningsprodusent. Senere har de to bedriftene fusjonert og blitt til Toolpack AS i 2007. Toolpack Norge AS er i dag eid ca. 70 % av Eskoleia AS og 30 % av Toolpack AS. Bedriften ble belønnet med betegnelsen «Årets Gasellebedrift» 2009.

Nærhet til Drammen bilhavn og trafikknutepunktet gjør oss til en meget smidig og effektiv bedrift. Vi har både Autolink AS og AutoTransport AS som nærmeste naboer. Disse utfører spedisjon, fortolling, klargjøring og transport av de fleste nye biler som kommer inn i Norge.

ikon, Norge

Produsert i Norge

Bilinnredningen blir produsert i Norge. Dette betyr kortreiste innredningsløsninger som kan skreddersys basert hva du mener er riktig for deg.

Ikon, kollisjonstest

Sikkerhet

Toolpack sine bilinnredninger er testet etter internasjonal standard av det uavhengige instituttet TÜV.

bærekraft, ikon

Bærekraft

Med 100 % resirkulerbare, kortreiste produkter produsert i Norge, har Toolpack bærekraftige innredningsløsninger for din arbeidshverdag.

garanti
5-års garanti

Toolpack tilby 5 års garanti
hvor kvalitet og brukervennlighet er viktige design kriterier.

lav vekt
Lav vekt

Våre bilinnredninger har lav vekt som bidrar til lavere drivstoffkostnader og derav reduserer CO2-utslipp.

effektivitet
Effektivitet

Gode innredningsløsninger sikrer effektiv og tidsbesparende oppbevaring, samt en trygg arbeidshverdag