Bilinnredning, om oss

Ønsker du en ryddig og effektiv arbeidshverdag? Vi jobber kontinuerlig for å utvikle den beste bilinnredningen for deg, slik at du kan få full oversikt og får fokusert på det arbeidet som du skal utføre.

Ønsker du en ryddig og effektiv arbeidshverdag? Vi jobber kontinuerlig for å utvikle den beste bilinnredningen for deg, slik at du kan få full oversikt og får fokusert på det arbeidet som du skal utføre.

Toolpack Norge AS ble etablert i 2020, med design, salg og produksjon av bilinnredning til service og varebiler. Innredningen blir produsert i Norge av Eskoleia AS. Eskoleia har produsert oppbevaringsløsninger i stål siden 1912. Ny produksjonsteknologi ivaretar både lav vekt og styrke.

Toolpack tilbyr som standard 24 farger for bilinnredningen. Hvorfor ikke velge fargekombinasjoner som understreker din bedrifts visuelle profil. Alle produktene lakkeres med pulverlakk etter kundens ønskede fargekombinasjoner. Pulverlakk er en meget miljøvennlig lakkeringsmetode ettersom lakken er fri for alle løsningsmidler. Lakken har også en meget slitesterk overflate.

Våre innredningsprodukter er 100 % resirkulerbare. Ved å produsere i Norge har vi korte leveringstider og stor fleksibilitet for nettopp din innredningsløsning.

Toolpack tilbyr 20 års garanti på produksjonsfeil. Vi designer din bilinnredning, basert på valgt biltype og hvordan din arbeidshverdag fungerer best. Hvorfor velge standard innredning? Du oppnår bedre plassutnyttelse ved din egen designede løsning. Du bestemmer selv hvilken innredning som passer best til din arbeidshverdag!

Vi kan ta hånd om monteringen og levere ferdig innredet service- eller varebil. Ønsker du å montere innredningen selv legger vi selvsagt til rette for dette.

ikon, Norge

Produsert i Norge

Bilinnredningen blir produsert i Norge. Dette betyr kortreiste innredningsløsninger som kan skreddersys basert hva du mener er riktig for deg.

Ikon, kollisjonstest

Sikkerhet

Våre krasjtestede bilinnredninger sikrer at du kan føle deg trygg på veien. Velg Toolpack for funksjonelle og trygge løsninger.

bærekraft, ikon

Bærekraft

Med 100 % resirkulerbare, kortreiste produkter produsert i Norge, har Toolpack bærekraftige innredningsløsninger for din arbeidshverdag.

garanti 20
20-års garanti

Toolpack tilby 20 års garanti
hvor kvalitet og brukervennlighet er viktige design kriterier.

lav vekt
Lav vekt

Våre bilinnredninger har lav vekt som bidrar til lavere drivstoffkostnader og derav reduserer CO2-utslipp.

effektivitet
Effektivitet

Gode innredningsløsninger sikrer effektiv og tidsbesparende oppbevaring, samt en trygg arbeidshverdag