Når Borgeskogen Elektro AS skal innrede servicebilene sine, velger de bilinnredning fra Toolpack AS. Det har de gjort i mange år.

– Vi har brukt Toolpack AS siden lenge før jeg overtok ansvaret her. Første gang det ble snakk om innredning til en ny servicebil, tok jeg bare en telefon til gamlesjefen, og han sa kort og greit at det er Toolpack vi bruker. Det er ingen grunn til å forandre på noe som fungerer så bra, sier daglig leder Jan Roger R. Rønning hos Borgeskogen Elektro AS.

Fleksible og praktiske løsninger

Borgeskogen Elektro AS ble etablert i 1997. Målet var å være en lokal totalleverandør innen elektroinstallasjon i Vestfold. Siden den gang har bedriften hatt en jevn vekst, og er i dag engasjert i både nye byggeprosjekter, vedlikehold og rehabilitering for både næringsliv, offentlig forvaltning og private kunder. Borgeskogen Elektro AS har fem servicebiler, som alle sammen har blitt utstyrt med innredning fra Toolpack AS.

– Det er litt opp til den enkelte hvordan de ønsker å innrede bilen. Det er en av fordelene med Toolpack at løsningene deres er så fleksible og praktiske. Elektrikerne våre får bilene sine akkurat slik de ønsker for at innredningen fungere optimalt for dem. En annen fordel er at de holder til på bilhavna i Drammen, så uansett om vi har gått til anskaffelse av en Vito, Transporter eller Caddy, så er det enkelt og effektivt å få på plass innredningen, sier Rønning, og forteller at de for noen år siden gjorde noen forsøk på å snekre hyller, benker og skap selv.

– Det har vi sluttet med, ler sjefen for Borgeskogen Elektro AS.

– Det er mye bedre å få gjort det skikkelig med en gang, det får vi med Toolpack.